Je kunt het er maar druk mee hebben

Hoe langer je weggaat, hoe meer er geregeld moet worden. Met elke extra week vakantie en extra bestemming neemt de complexiteit van de beslissingen toe. In mijn geval uit zich dat vooral in de beslissingen die te maken hebben met inpakken. Met andere woorden: “wat trek ik de komende 14 weken aan!” 😱

Het helpt ook niet echt dat we de eerste 7 weken in de tropen zitten en daarna de winter binnen vallen. Op mijn paklijstje staan dus zowel shortjes, een bikini en flippers, alsook thermo ondergoed, een donsjack en een muts en handschoenen. Met een rugzak van slechts 46 liter wordt dat dus passen en meten..

Gelukkig leven we al zolang naar de reis toe dat ik elk item op de paklijst uitvoering heb kunnen overwegen. Inmiddels zijn dan ook de meeste dingen vervangen door een nieuwere, betere en vooral lichtere variant. En mijn inspanningen werpen zijn vruchten af: vooralsnog staat de teller op 9kg!

Who needs an excuse to shop? 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s