Als dan..

.. als je eerst drie en een half uur over de berg en door de jungle naar de andere kant van het eiland moet lopen om aan te komen op een verlaten strandje met drie hutjes.... als na de prachtige zonsondergang het licht ook echt uit is..

.. als je ’s nachts niet kan slapen omdat de branding zo luid is..

.. als je hutje op palen wel een slot op de deur heeft maar ook een groot vierkant gat dat als raam dient waardoor je zo naar binnen kunt stappen.... als je in je ooghoek iets ziet bewegen en er plots twee schelpjes met pootjes en oogjes op stokjes voorbij komen lopen, overduidelijk druk en ergens naar op weg..

.. als de zee zo helder is dat je vanaf het strand kunt bepalen wat de beste snorkelplek is..

.. als je op je luie harlekiets onder een palmboom ligt, boven je drie kokosnoten ziet hangen en de vraag “valt-ie wel of valt-ie niet” je grootste zorg is.... als het koraal dezelfde kleuren heeft als je flippers en je omgeven bent door duizenden vissen die gewoon lekker hun gang aan het gaan zijn..

.. als je telefoon geen bereik heeft. Niets. Noppes. Nada..

.. dan weet je dat je toch een stukje van het paradijs gevonden hebt!

@Atauro Island (west side), Timor-Leste

One comment

  1. saskia · juni 3, 2018

    fantastisch! geniet er van x

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s