Lieve volgers

Wat fijn dat jullie zo hebben meegeleefd met onze avonturen terwijl we de wereld rond gereisd zijn. Ook al duurde het maar 100 dagen, het waren 100 fantastische dagen met volgers zoals jullie!

Voordat we op reis gingen heb ik veel nagedacht over hoe we de thuisblijvers op de hoogte konden houden. Toen ontstond het idee van een blog. Mijn argument naar Marc: “ik vind schrijven leuk en ik kan ook best wel leuk schrijven.” Marc vond het belachelijk dat ik dat over mezelf zei. Ook omdat ik me tot dat moment eigenlijk slechts beperkt had tot het schrijven van emails en wetenschappelijke artikelen.

Inmiddels denk ik dat er voldoende bewijs is om de nulhypothese (Vareska kan niet leuk schrijven) te verwerpen. Dat wil overigens nog niet zeggen dat we de alternatieve hypothese (Vareska kan leuk schrijven) kunnen aannemen. Maar dat terzijde. Ik heb er in ieder geval nog steeds plezier in!

Omdat we niet meer op reis zijn en de blogs sindsdien ook vooral persoonlijk zijn geworden heb ik besloten om de naam van de blog te veranderen. De nieuwe site is blog.vareska.nl. Omdat ik weet dat jullie ook van mij houden ben ik zo vrij geweest alle volgers mee te nemen naar deze site. Maar als je denkt: “Ja, ho eens even, hier zit ik niet op te wachten.. ik wilde alleen maar weten hoe lang ik nog van jullie verlost zou zijn toen jullie nog op reis waren…”, dan is er vast wel ergens een link waar je je kunt uitschrijven.

Als je daarentegen denkt: “ach ja, ik heb toch soms wel een paar minuutjes over en ik vond het eigenlijk wel leuk tot nu toe..”, dan ga je gewoon lekker mee en ga ik je de komende maanden verwennen met korte stukjes over vrouwenvoetbal, mijn werk als hoogleraar, innovatie, en andere dingen die me bezighouden.

Love you. Tot snel.

One comment

  1. jolandaweidecorbioncom · september 21, 2018

    Natuurlijk blijf ik je volgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s