Wonderland

We zijn weer vertrokken. Dit keer geen 100 dagen maar 35 en geen rondje om de aardbol. In plaats daarvan hebben we een campertje gehuurd en rijden we vele rondjes in Frankrijk. Want hoewel we hier alleen op doorreis zijn, is het ons wel duidelijk: de Fransen houden van rotondes! Dus rijden we ettelijke rondjes: halve rondjes, driekwart rondjes en hele rondjes, terwijl op de achtergrond de kruidenpotjes gemoedelijk tegen elkaar aan tikken.

Na een flinke dosis kampeer- en backpack ervaring zou je denken dat zo’n campertrip een eitje zou zijn. Niets is echter minder waar: je moet stiekem best veel spullen meenemen en de bergruimte is beperkt. Dus koken we ’s avonds gebukt in onze mini-keuken de gebruikelijke vakantie-pasta in mini-pannetjes waar we in roeren met mini-spateltjes. Waarna we tevreden in ons minibedje kruipen nadat we de mini gordijntjes gesloten hebben. Ik voel me Alice in Wonderland – alles lijkt net te klein te zijn en toch past het.

Na twee dagen in de auto hebben we er wel even genoeg van. Op een kleine camping bij Poitiers komen we bij. We drinken mini-cappuccino’s uit een mini-koffiepotje en spenderen de dag in het zwembad op de camping – mini-me vermaakt zich hier prima! 😎

One comment

  1. Jolanda · augustus 29

    Fijne vakantie! Geniet ervan!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s