Prioriteiten

Voor Lotte en Daan hebben de verschillende onderdelen van de reis hun eigen hoogtepunten. Voor Daan bestond er geen twijfel: een bezoek aan de Galapagos eilanden is als een droom die uitkomt en de maanden voor ons vertrek kon hij al over niets anders meer praten. Inmiddels zijn er al flink wat dieren uit het boekje ‘Wildlife of the Galapagos’ aangekruist als “gezien” en is de vakantie voor Daan al geslaagd.

Lotte daarentegen kijkt met name uit naar het bezoek aan New York, en sinds hun aankomst in Lima is de vraag “Wat gaan we allemaal doen in New York?” één van de belangrijkste gespreksonderwerpen. Inmiddels staan we letterlijk aan de vooravond van ons bezoek aan New York (tevens onze laatste bestemming!) en de eerste “bezienswaardigheden” staan al op een lijstje:

1. Target. Om de een of andere voor mij onduidelijke reden is Target een soort walhalla voor tienermeiden. En met een nieuw schooljaar in zicht (“ik heb nog schoolspullen nodig”) en de recente lancering van een geheel nieuwe Harry Potter lijn, staat deze groot uitgevallen kruising tussen Xenos, Action en de Makro dus bovenaan het lijstje.

2. Michaels. Een ‘craftstore’ waar je allerlei ‘DIY’ dingetjes kan kopen. Een soort Pipoos stel ik me voor, maar ik laat me graag verrassen, zeker wanneer het nieuwe winkels betreft.

3. Hot Topic. Een winkel waar je kleding en andere spulletjes kunt kopen die gebaseerd zijn op populaire films en series, zoals Deadpool, Marvel en Stranger Things. Ik weet niet waarom, maar ik krijg het gevoel dat ik straks getuige ga zijn van een ware ‘shopping spree’ (zelfs Daan wil erheen en dat wil wat zeggen).

Oh ja. En even langs het Vrijheidsbeeld. Maar als ik het goed begrijp is dat optioneel. Prioriteiten he 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s